over ons

Louwerens & Jaquet – een gevestigd notariskantoor aan de Haven van Woerden

Onze kennis strekt zich uit over alle terreinen van het notariaat. Op elk rechtsgebied wordt u bijgestaan door een (kandidaat)- notaris met specifieke kennis en ervaring. Deze professional is altijd eindverantwoordelijk. Dit werkt duidelijk en direct. Zo werken wij! Notariskantoor Louwerens & Jaquet is de aangewezen partij voor de zorgeloze afhandeling van al uw notariële zaken.

De inzet

In de sterk veranderende maatschappij willen wij een stabiele en objectieve (onpartijdige) factor zijn waarbij de notarieel juridische regels voor de klant op een heldere manier naar de praktijk worden vertaald.

De notaris

Notaris mr Udo Louwerens is een ervaren en betrouwbare notaris met veel kennis van de lokale markt. De praktische toepasbaarheid van de privaatrechtelijke juridische regels worden op een kwalitatief goed niveau naar de praktijk toe vertaald door intensief en hard te werken binnen een ruim klantenbestand. Notaris Louwerens is vrijwel altijd aanwezig en direct contact is door de platte organisatie altijd mogelijk voor iedere klant. Door een flexibele werkwijze, kunnen – indien nodig – zaken snel gerealiseerd worden, (van oudsher) ook buiten de vaste kantoortijden.

Onafhankelijk en onpartijdig

Strikt onafhankelijk – dus: geen binding met grote marktpartijen, zodat uitsluitend in UW belang wordt geadviseerd vanuit het notarieel juridisch vakgebied. Een strikte onafhankelijkheid en onpartijdigheid wordt gezien als de essentie van het vak.

De particuliere klant zowel als de zakelijke klant krijgt persoonlijke en deskundige aandacht.

Kosten

De goedkoopste notaris -Nee
De meest praktische en op maatwerkende notaris – Ja
We zullen geen gecompliceerdere overeenkomsten maken, dan in uw persoonlijke situatie nodig is.
Dit betekent: niet meer tijd gebruiken dan nodig is en dus een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Een eerste informatief gesprek (30 minuten) behoort tot de mogelijkheden alsmede, na telefonisch contact, een afspraak op de dinsdagavond van 19.00 – 21.00 uur.

Notarisdossier

Ons notariskantoor wisselt uw privacygevoelige informatie met u uit via het Notarisdossier. Dit is een beveiligde omgeving waarvoor alleen u de inloggegevens heeft. In deze omgeving worden conceptstukken voor u klaargezet. Daarnaast kunt u zelf ook stukken uploaden in deze persoonlijke omgeving. Na het tekenen van de akte zullen de digitale afschriften ook in deze omgeving met u worden gedeeld. U ontvangt één online omgeving voor al uw zaken bij ons kantoor.

Een complete kantoorbezetting kan u gelijk van dienst zijn. Maak op de volgende pagina kennis met ons team.

Direct een prijsopgave omtrent een notarieel vraagstuk?