De kunst van het persoonlijk advies

De wereld om ons heen vraagt steeds meer specifieke juridische kennis

Notarieel juristen zijn speciaal opgeleid om u wegwijs te maken in veel regelgeving, waarmee u dagelijks te maken heeft. Ons kantoor voert van oudsher het beleid, dat een direct persoonlijk contact mogelijk is met een (kandidaat)-notaris. Wij kunnen samen met u inventariseren of inschakeling van ons kantoor voor u van belang is. Deze inventarisatie is geheel kosteloos.

Een uitgebreider juridisch advies, gevolgd door dossierbehandeling en/of akten worden pas bij u in rekening gebracht. Dit tegen een tarief, dat veelal lager is dan bij andere juridische adviseurs. Het uurtarief bedraagt bij ons kantoor € 130 voor de notaris en € 110 voor de kandidaat-notarissen.

Ons juridisch team bestaat onder andere uit:

De heer mr D.L. Jaquet, algemene leiding, registergoederen De heer mr U. Louwerens, ondernemingsrecht Mevrouw mr H.R. Muntinga, familierecht Mevrouw mr E.M. Ubink, algemene praktijk

De heer mr D.L. Jaquet, notaris, afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, is sinds 1976 werkzaam in het notariaat te Woerden. In 1991 is hij benoemd tot notaris. Met zijn jarenlange ervaring is hij in staat u snel en praktisch wegwijs te maken op alle notariële rechtsgebieden. Notaris Jaquet is dan ook een echte allrounder te noemen.

De heer mr Udo Louwerens, kandidaat-notaris, opgegroeid in Linschoten, heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na een aantal jaren in Huizen werkzaam te zijn geweest, is hij vanaf september 2008 weer teruggekeerd naar zijn geboortestreek. Zijn specialisatie op ons kantoor is Ondernemingsrecht.

Mevrouw mr Haike Muntinga, kandidaat-notaris en Gecertificeerd Scheidingsspecialist (ScS), is afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen. Vanaf april 2007 is zij werkzaam bij Notariskantoor Louwerens en Jaquetin de familierechtpraktijk. In 2011 heeft zij de opleiding tot Scheidingsspecialist afgerond.

Mevrouw mr Ellis Ubink, kandidaat-notaris, is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en na haar afstuderen in dienst getreden bij Notariskantoor Jaquet. Zij volgt momenteel de Beroepsopleiding Notariaat.

Wij staan voor u klaar!
Notariskantoor Louwerens & Jaquet
Haven 1
3441 AS Woerden
Tel : 0348 - 41 41 41
Fax: 0348 - 41 75 95
Stuur ons een mail
BTW nr. 8024.33.066.B.01