Over ons

Louwerens & Jaquet - een gevestigd notariskantoor aan de Haven van Woerden

De inzet

In de sterk veranderende maatschappij willen wij een stabiele en objectieve(onpartijdige)factor zijn waarbij de notarieel juridische regels voor de klant op een heldere manier naar de praktijk worden vertaald.

De notaris

Notaris mr Udo Louwerens is een ervaren en betrouwbare notaris met veel kennis van de lokale markt. De praktische toepasbaarheid van de privaatrechtelijke juridische regels worden op een kwalitatief goed niveau naar de praktijk toe vertaald door intensief en hard te werken binnen een ruim klantenbestand. Notaris Louwerens is vrijwel altijd aanwezig en direct contact is door de platte organisatie altijd mogelijk voor iedere klant. Door een flexibele werkwijze, kunnen - indien nodig - zaken snel gerealiseerd worden, (van oudsher)ook buiten de vaste kantoortijden.

Onafhankelijk en onpartijdig

Strikt onafhankelijk - dus: geen binding met grote marktpartijen, zodat uitsluitend in UW belang wordt geadviseerd vanuit het notarieel juridisch vakgebied. Een strikte onafhankelijkheid en onpartijdigheid wordt gezien als de essentie van het vak.
De particuliere klant zowel als de zakelijke klant krijgt persoonlijke en deskundige aandacht.

Kosten

De goedkoopste notaris - Nee De meest praktische en op maatwerkende notaris - Ja We zullen geen gecompliceerdere overeenkomsten maken, dan in uw persoonlijke situatie nodig is. Dit betekent: niet meer tijd gebruiken dan nodig is en dus een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Een eerste informatief gesprek (20 minuten) behoort tot de mogelijkheden alsmede, na telefonisch contact, een afspraak op de dinsdagavond van 19.00 - 21.00 uur.

Het team

Een complete kantoorbezetting kan u gelijk van dienst zijn. Op een afgewogen wijze zijn de nieuwste automatiseringssystemen ook in dit kantoor ingevoerd. Voortdurend wordt gelet - achter de schermen - op de kwaliteit van de werkprocessen. Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Even voorstellen:

De heer mr U. Louwerens, notaris / ondernemingsrecht De heer mr D.L. Jaquet, adviseur Mevrouw mr H.R. Muntinga, familierecht Mevrouw mr E.M. Ubink, onroerend goed praktijk Mevrouw mr M.E. Van den Broek-Westeneng, algemene praktijk Mevrouw D.R.E. Herben, notarieel medewerker Mevrouw I.Y. van Gorsel, gecertificeerd notarieel medewerkster Mevrouw L.M. Mouris, gecertificeerd notarieel medewerkster Mevrouw M. Eikelenboom-den Uijl, boekhouder Mevrouw K.C.G. Griffioen, notarieel secretaresse Mevrouw L.M. Jongerius, notarieel secretaresse Mevrouw V.Gerrits, secretaresse

Notariskantoor Louwerens & Jaquet
Haven 1
3441 AS Woerden
Tel : 0348 - 41 41 41
Fax: 0348 - 41 75 95
Stuur ons een mail
BTW nr. 8024.33.066.B.01