BV oprichten

Ondernemen is risico nemen - zeker in deze tijd

U bent ondernemer. Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw zaken goed geregeld te hebben.
Zo kunnen de (juridische en financiële)risico's worden verminderd.

De Woerdense (MKB) ondernemers en hun adviseurs weten Notariskantoor Louwerens en Jaquet al jaren te vinden voor vragen over ondernemingsrecht door de directe wijze van zaken doen.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het Woerdense bedrijfsleven weten we precies wat ondernemers bezighoudt.

Wilt u specifiek advies voor uw onderneming? Belt u ons gerust eens voor een afspraak

U kunt ons bereiken op 0348 - 41 41 41. We helpen u snel, vakkundig en voordelig.

U overweegt het oprichten van een (stamrecht)BV

U hebt al een onderneming en u wilt deze omzetten naar een BV. Of u bent startend ondernemer en overweegt om een BV op te richten. Waarvoor kunt u dan bij de notaris terecht? Voor advies: we bekijken samen met u of een BV inderdaad de meest geschikte rechtsvorm voor uw onderneming is. Of u maakt een afspraak met ons om direct een BV op te richten. We stellen dan de statuten voor uw BV op. In de statuten van een BV staan alle spelregels van de BV. Denk aan de naam, het doel, de waarde en het kapitaal. Het opstellen van statuten is verplicht en kan alleen bij uw notaris.

Wat is het voordeel van het oprichten van een BV?

Bij financiële risico's staat u niet persoonlijk garant maar de rechtspersoon: de B.V. Een bedrijfsovername is eenvoudiger, omdat alleen aandelen hoeven worden overgedragen. Ook zijn er fiscale voordelen bij een nettowinst van ongeveer € 40.000 en hoger.

Zijn wij de goedkoopste notaris?

Binnen de kantoortijden kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen om vragen te stellen en de vaktechnische uitvoering kunt u aan ons overlaten. Wij nemen u het werk geheel uit handen, zodat u uw aandacht op uw bedrijf kunt richten. Dit tegen een scherp tarief.